Algemene informatie MusicalSummerAcademy

Speciaal voor jongeren vanaf 16 jaar en volwassenen: MusicalSummerAcademy. Een vakantie waarin je één of meerdere weken bezig bent met het musicalvak. MusicalSummerAcademy is voortgekomen uit MusicalCamp en de wens een programma te maken dat speciaal op maat is voor de oudere deelnemers. Les van docenten op topniveau gecombineerd met vakantie.

Docenten en programma

Tijdens MusicalSummerAcademy krijg je les van docenten van verschillende conservatoria en dansopleidingen. Zo weet je zeker dat je les krijgt op het hoogste niveau. Het verschil met MusicalCamp is dat we het lesprogramma op jullie gaan afstemmen om zo meer diepgang te krijgen. Werken met materiaal dat past bij de doelgroep. Uiteraard zijn er naast de vaste vakken ook nog keuzevakken om je eigen pakket samen te stellen. Je krijgt op MusicalSummerAcademy les van de zelfde docenten die les geven op MusicalCamp.
Via onderstaande link kan je het docentenoverzicht van MusicalCamp vinden.

Locatie en accomodatie

De summeracademy zal plaatsvinden in Hapert, vlak onder Eindhoven. We delen dit terrein met de deelnemers van o.a. MusicalCamp, Muziektheaterkamp en Vocalmasterclass. Voor meer informatie over deze zomerkampen en masterclasses kun je onderaan de pagina meer informatie vinden. Op het terrein beschikken we over meerdere gebouwen waar we lessen volgen. Daarnaast zijn er slaap accomodaties (kamers) vanaf 6 personen.

Buitenland programma

Naast MusicalSummerAcademy en de theater zomerkampen, bieden we elk jaar verschillende reizen naar het buitenland aan. Terugkerend hierin is de jaarlijkse reis naar Londen waarbij we theatervoorstellingen bezoeken en workshops volgen. Alle buitenlandreizen zijn exclusief te boeken voor studenten van de MusicalSummerAcademy en zomerkampen.

Data en kosten.

Een week MusicalSummerAcademy kost €585,00. Ga je meerdere weken? Dan krijg je per extra week €180,00 korting. Data 2019:

Week A [20 t/m 26 juli 2019]
Week B [27 juli t/m 2 aug 2019]
Week C [3 t/m 9 aug 2019]
Week D [10 t/m 16 aug 2019]

Alle prijzen zijn inclusief btw. Inbegrepen bij de prijs zitten alle workshops en masterclasses, overnachtingen, drie maaltijden per dag, tussendoortjes, eventuele toegangsgelden tot overige activiteiten. Onbeperkt koffie, thee, fris. Een eventueel wijntje of biertje in de avond is niet in de prijs inbegrepen.

Overlay

Overlay

Overlay

Overlay

Bekijk onze overige cursussen en zomerkampen

MusicalCamp

DanceBootcamp

TheaterMasterclass

Muziektheaterkamp

Contact

Correspondentieadres
Ramaekers Entertainment
Rijksweg 324
2071 CR Santpoort-Noord

Kamp locatie:
Dalem 17, Hapert (Brabant)

Telefoon: +31(0)23 205 2079
E-mail: info@kampvakanties.nl

Kvk: 24480035
BTW nummer: 180582185B01